20 Haz 2024 - Perşembe
20 Tem 2024 - Cumartesi 45 defa okundu.
Adıyaman’da Kadınların El Emeği Büyüledi

Belediyemizin Kadın ve Gençlik Merkezleri’nde eğitim gören kadınların el emeği göz nuru eserleri sergilendi.

20 Tem 2024 - Cumartesi 23 defa okundu.
Açık Hava Sineması Siteler Mahallesi'nde Miniklerle Buluştu

Belediyemiz, farklı mahallelerde sürdürdüğü açık hava sineması etkinliğini bu kez Siteler Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Etkinliğe yaklaşık 500 çocuk katıldı.

07 Tem 2024 - Pazar 174 defa okundu.
Belediyemizden Çocuklara Tiyatro Etkinliği

Belediyemizin düzenlediği tiyatro etkinliği kapsamında, seyirciler 'Kahvede Şenlik Var’ adlı güldürü ile buluşturdu.

06 Tem 2024 - Cumartesi 95 defa okundu.
Adıyamanlı Çocuklar Açık Hava Sinemasını Çok Sevdi

Yaz tatilinin gelmesiyle birlikte çocuklara yönelik aktivitelere ağırlık veren Belediyemiz, farklı mahallelerde açık hava sineması etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

06 Tem 2024 - Cumartesi 153 defa okundu.
Yaz Spor Okulları Açıldı

Bu yıl 2 bin 500 öğrencinin kayıt yaptırdığı Belediyemiz bünyesindeki Yaz Spor Okulları, 10 yaş kategorisinde yapılan 'Yüzme Yarışması' ile açıldı.

02 Tem 2024 - Salı 248 defa okundu.
Adıyamanlılar Milli Takım İçin Tek Yürek Oldu

Belediyemiz, dün oynanan Türkiye-Avusturya karşılaşması için dev ekran kurdu.

29 Haz 2024 - Cumartesi 186 defa okundu.
Belediyemizden Çocuklara Sinema Etkinliği

Belediyemiz konteynerde yaşayan çocuklar için sinema etkinliği düzenledi. Animasyon filmin gösterildiği etkinlikte çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadı.

01 Haz 2024 - Cumartesi 250 defa okundu.
Ape Aziz Dede Hakk’a Yürüyüşünün 58’inci Yıl Dönümünde Anıldı

Ağuiçen Ocağı Pirlerinden Ape Aziz Dede'nin Hakk'a yürüyüşünün 58. yıldönümü dolayısıyla Yedioluk Köyünde anma töreni düzenlendi.

30 May 2024 - Perşembe 188 defa okundu.
AKEM’den YKS Öğrencilerine Motivasyon Pikniği

Belediyemiz Kültür ve Eğitim Merkezleri (AKEM) çatısı altında sınava hazırlık kursu alan öğrenciler için YKS sınavı öncesinde motivasyon pikniği düzenlendi.

28 May 2024 - Salı 181 defa okundu.
Adıyamanlı Miniklerin Tiyatro Keyfi

Sosyal belediyeciliğe önem veren Belediyemiz, Odeabank ortaklığında ‘Eşit Masallar’ tiyatrosunu Adıyamanlı miniklerle buluşturdu.