20 Haz 2024 - Perşembe
07 Eyl 2024 - Cumartesi 0 defa okundu.
Başkanımızdan Zabıta Haftası’na Özel Anlamlı Buluşma

'Zabıta Haftası' kapsamında zabıta personeli onuruna düzenlenen yemekte konuşan Başkanımız, “Canımız, canlarımız sizlere emanet. Gece gündüz demeden gösterdiğiniz fedakarlık için teşekkür ediyorum, sizler bizim için çok kıymetlisiniz.” dedi.

07 Eyl 2024 - Cumartesi 56 defa okundu.
Başkanımız, “Gittiğiniz Her Yerde Size Bir Telefon Kadar Yakınız”

Adıyaman Kültür ve Eğitim Merkezi'nde (AKEM) eğitim alarak üniversiteyi kazanan 65 öğrenciyle, bir araya gelen Başkanımız, “Türkiye’nin neresinde olursanız olun, Adıyaman Belediyesi olarak gittiğiniz her yerde bir telefon kadar yakınız.” dedi.

06 Eyl 2024 - Cuma 44 defa okundu.
Başkanımızdan Besni Eğitim Bayramı’na Davet

Başkanımız, 27-28-29 Eylül tarihlerinde yapılacak Besni Eğitim Bayramı için davet çağrısında bulundu.

05 Eyl 2024 - Perşembe 20 defa okundu.
Başkanımız, Goalball Sporcularıyla Bir Araya Geldi

Belediyemiz, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun Goalball Erkekler 3. Lig 2. Devre müsabakaları için Adıyaman’a gelen sporculara moral vermek amacıyla bir akşam yemeği düzenledi.

31 Ağu 2024 - Cumartesi 76 defa okundu.
Adıyaman'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Şenliklerle Kutlandı

Belediyemiz tarafından düzenlenen ve şehrin dört bir yanından gelen vatandaşların yoğun katılımıyla şenliğe dönüşen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü Adıyaman'da büyük bir coşkuyla kutlandı.

27 Ağu 2024 - Salı 299 defa okundu.
Adıyaman’da Kahtalı Mıçe’ye Anlamlı Vefa Gecesi

Belediyemiz, ünlü sanatçı Kahtalı Mıçe için Eğriçay Parkı Millet Bahçesi’nde “Büyük Ustaya Vefa Gecesi” düzenledi.

25 Ağu 2024 - Pazar 736 defa okundu.
Belediyemizden Kahtalı Mıçe’ye Vefa Gecesi

Belediyemiz, tedavisi süren sanatçı Kahtalı Mıçe için vefa gecesi düzenleyecek. Ünlü sanatçılar gecede sahne alacak.

24 Ağu 2024 - Cumartesi 91 defa okundu.
Belediyemizden K-11 Konteyner Kentte Sinema Etkinliği

Belediyemiz, yaz akşamlarını renklendiren çocuk sineması etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Her hafta farklı bir mahallede düzenlenen bu eğlenceli etkinlik, bu kez K-11 konteyner kentteki çocuklarla buluştu.

23 Ağu 2024 - Cuma 285 defa okundu.
Belediyemizden 3 Açılış Birden: Emekliler ve Kadınlar için Yeni Mekanlar Hizmete Giriyor

Belediyemiz, bugün saat 13.30’da düzenlenecek törenle 3 yeni hizmeti birden halkın kullanımına sunacak. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen Emekli Çay Evi, Emekli Lokantası ve içinde bebek bakım odası da bulunan Kadın Dinlenme Evi, Başkanımızın öncülüğünde hizmete girecek.

22 Ağu 2024 - Perşembe 261 defa okundu.
Adıyaman Belediyesinin düzenlediği Sünnet Şöleni’ne yoğun ilgi: Yıllardır İhmal Ediliyordu

Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında dezavantajlı ailelerin büyük bir umutla beklediği ve uzun yıllardır gerçekleştirilmeyen sünnet şölenini bu yıl hayata geçiriyor.