07 Ağu 2024 - Çarşamba

Başkanımızdan, Zabıta Haftası’na Özel Anlamlı Buluşma

'Zabıta Haftası' kapsamında zabıta personeli onuruna düzenlenen yemekte konuşan Başkanımız “Canımız, canlarımız sizlere emanet. Gece gündüz demeden gösterdiğiniz fedakarlık için teşekkür ediyorum, sizler bizim için çok kıymetlisiniz.” dedi.

Altınşehir Sosyal Tesisi'nde 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Programa Başkanımızın yanı sıra belediye başkan yardımcılarımız, Zabıta Müdürümüz Şeyho Coşkun ve zabıta personellerimiz katıldı.

“Sizler Bizim için Çok Kıymetlisiniz”

Zabıta personeli ile tek tek tokalaşan Başkanımız, her bir personele üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Açılışta yaptığı konuşmada ise, “Göstermiş olduğunuz çaba ve emek için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Yaklaşık 5 aydır birlikte çalışıyoruz ve hızla kaynaştığımızı düşünüyorum. Belediyemizin vatandaşa dokunan yüzü olarak sizler bizim için çok değerlisiniz. Elimizden geldiğince yanınızda olmaya özen gösteriyoruz. Sizler belediyemizin sahada görünen yüzü, kolluk kuvvetlerimizsiniz. Vatandaşlarımızın kamu düzenini sağlamak, huzuru tesis etmek ve halk sağlığını korumakla görevli mesai arkadaşlarımızsınız. Canımız, canlarımız sizlere emanet. Gece gündüz demeden gösterdiğiniz fedakarlık için teşekkür ediyorum. Haftanız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Zabıta Müdürümüz Şeyho Coşkun da tüm personelin Zabıta Haftası’nı kutlayarak Başkanımıza teşekkür etti. Coşkun, “Hepimizin Zabıta Haftası kutlu olsun. Başkanımızın talimatlarını yerine getirerek el birliğiyle Adıyaman’ımızı daha güzel günlere ulaştıracağız.” diye konuştu.

Program, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.