05 Eyl 2024 - Perşembe

Başkanımız, Goalball Sporcularıyla Bir Araya Geldi

Belediyemiz, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’nun Goalball Erkekler 3. Lig 2. Devre müsabakaları için Adıyaman’a gelen sporculara moral vermek amacıyla bir akşam yemeği düzenledi.
Başkanımızın, daveti üzerine Altınşehir Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyona, Goalball yönetim kurulu üyeleri, hakemler, sporcular ve takımlar katıldı.

Başkanımızdan Misafirperverlik Mesajı

Yemek öncesinde bir konuşma yapan Başkanımız, Adıyaman’ın misafirperverliğine vurgu yaparak, “Adıyaman’ımıza gelen kıymetli misafirlerimiz, sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şehrimiz, 6 Şubat’ta büyük bir yıkım yaşadı. Buna rağmen böylesine önemli bir organizasyonun gerçekleşmesine katkı sunan Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür ederim. Sizler, şu andan itibaren Adıyaman’ın gönül elçilerisiniz. Memleketlerinize döndüğünüzde burada geçirdiğiniz zamanın güzel anılarını paylaşacağınıza inanıyorum. Adıyaman olarak kapılarımız sizlere her zaman sonuna kadar açık.” dedi.

Müsabakalara Destek Mesajı

Adıyaman’da bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Başkanımız, müsabakaların centilmenlik çerçevesinde geçmesini dileyerek, “Buradaki müsabakaların huzur içinde ve futbolun ruhuna uygun şekilde tamamlanmasını temenni ediyorum. Katılım sağlayan hakemlerimize, sporcularımıza ve tüm görevlilere teşekkür ediyorum. Adıyaman Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız.” diye konuştu.

Yemek sonrası Başkanımız ve katılımcılar, hatıra fotoğrafı çekilerek etkinliği noktaladı. Müsabakalar Cumartesi gününe kadar devam edecek.