02 Tem 2024 - Salı
09 Ağu 2024 - Cuma 241 defa okundu.
Basın Açıklaması

Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Belediyemizin dijital anlamda daha da ileriye gitmesi, teknolojik anlamda örnek bir belediye olması ve yeni nesil belediyecilik uygulamalarını vatandaşlarımıza sunma gayreti içerisinde olduk.

01 Ağu 2024 - Perşembe 182 defa okundu.
Web Sitemizin Çöktüğüne Dair Asılsız Haberlere Cevap

Belediyemizin Web Sitesinin ziyaretçi trafiğinin az olduğu saatlerde bakım ve altyapı çalışması yapılırken ekran görüntüsü alınarak sitenin çöktüğüne ilişkin yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu tarz haberlere itibar etmemesini rica ediyoruz.

13 Tem 2024 - Cumartesi 238 defa okundu.
Belediyemizden KPSS Öğrencilerine Ücretsiz Ulaşım Desteği

Başkanımız, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)’na girecek öğrencilere müjdeli bir haber verdi. Başkanımız, sınav günü öğrencilere ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacaklarını duyurdu.

06 Tem 2024 - Cumartesi 128 defa okundu.
Adıyaman’da Çeyrek Final Heyecanı Dev Ekranda

Adıyamanlılar, Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale ulaşan A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile yapacağı ceyrek final karşılaşmasını Belediyemizin kurduğu dev ekranda izleyecek.

03 Tem 2024 - Çarşamba 1387 defa okundu.
Aquapark Çocuklara Kapılarını Açtı

Belediyemiz bünyesinde yaz aylarında hizmet veren Aquapark bu yıl da çocuklara kapılarını açtı.

02 Tem 2024 - Salı 332 defa okundu.
Belediyemizden Milli Maç İçin Dev Organizasyon

Belediyemiz, Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye ile Avusturya arasında oynanacak milli maç için dev ekran kuruyor.

21 Haz 2024 - Cuma 370 defa okundu.
Başkanımız, SMA’lı Kayra Bebek İçin Destek İstedi

Başkanımız, SMA hastası Kayra Bebek için destek çağrısında bulundu.

03 Nis 2024 - Çarşamba 460 defa okundu.
Başkanımızdan Anlamlı Hareket

Başkanımız, ayağının tozuyla depremzede öğrencilere destek oldu.