09 Ağu 2024 - Cuma

Basın Açıklaması

Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren Belediyemizin dijital anlamda daha da ileriye gitmesi, teknolojik anlamda örnek bir belediye olması ve yeni nesil belediyecilik uygulamalarını vatandaşlarımıza sunma gayreti içerisinde olduk.

Bu kapsamda ‘Şeffaf Belediyecilik’ anlayışımız gereği, vatandaşlarımızın Belediye hizmetlerinden hızlı, kolay ve kesintisiz bir şekilde yararlanmasını sağlamak adına web sitemizin insan bilgisayar etkileşimi bilimine uygun bir şekilde tasarlanmasını kararlaştırdık.

Söz konusu karar gereğince, tasarımı profesyoneller tarafından hazırlanan web sitemizi yayına sunduk. Belediyemizin logoları yeni web sitemize eklenmiş olup Google tarafından indekslendikten sonra mevcutta kullanılan ikonunun yerine arama sayfalarında Belediye logomuz yer alacaktır. Tasarım aşamasında kullanılan simge geçici bir grafik simgesidir ve web sitemizin herhangi bir sayfa içeriğinde bulunmamaktadır. Simgenin daha hızlı sürede değişmesi için Google ile yazışmalarımız devam etmektedir.

Sosyal medyada çıkan asılsız haberlere itibar edilmemesi hususunda, kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.

BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ