14 Eki 2024 - Pazartesi

Adıyaman Kent Konseyi Olağan Kurulu

Adıyaman Kent Konseyi’nin Seçimli Olağan Genel Kurulu, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 76’ncı maddesi ve Kent Konseyi Yönetmeliği’ne dayanarak 17 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda saat 10:00’da yapılacak olan genel kurulda, Kent Konseyi paydaşları olan kurum, kuruluş, sivil toplum örgütleri, dernek ve vakıfların katılımıyla yeni temsilciler seçilecek.

Belediyelerin, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla oluşturulan kent konseyine destek sağlama yükümlülüğü bulunduğu 5393 sayılı Belediye Kanunu Kent Konseyi Yönetmeliği’nin 8. maddesine uygun olarak oluşturulacak olan genel kurulda, Kent Konseyi üyeleri arasından divan kurulu seçilecek ve yönetim faaliyetleri belirlenecek.

TEMSİLCİ BİLDİRİMİ İÇİN SON TARİH 8 KASIM

Genel kurula katılacak kurum ve kuruluşların, temsilci bildiriminde bulunmaları ve istenen bilgi ve belgeleri 8 Kasım mesai bitimine kadar Adıyaman Belediyemiz Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne teslim edilecek. Bildirimde bulunmayan kurumlar, genel kurula katılma ve temsil hakkını kaybedecek.