Başkan Tutdere: “Hizmetkâr belediyeciliğin adresi olacağız”
Başkan Tutdere: “Hizmetkâr belediyeciliğin adresi olacağız”
Başkan Tutdere: “Hizmetkâr belediyeciliğin adresi olacağız”
Başkan Tutdere: “Hizmetkâr belediyeciliğin adresi olacağız”
Başkan Tutdere: “Hizmetkâr belediyeciliğin adresi olacağız”
Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimiz ile toplantı yapan Başkanımız , “Belediyemiz en alt biriminden en üst birimine kadar halka hesap veren, çözüm odaklı ve hizmetkâr belediyeciliğin adresi olacak.” dedi.
Başkanımız, Altınşehir Sosyal Tesisleri Toplantı Salonunda Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimiz ile bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, tasarruf tedbirleri, stratejik plan çalışmaları, birimler arası koordinasyon, personel vatandaş ilişkileri ve yaklaşan Kurban Bayramına dair hazırlıklarla ilgili değerlendirmeler yapıldı.
“En Alt Biriminden En Üst Birimine Kadar Varlık Nedenimizi Unutmadan Hakkıyla Belediyecilik Yapacağız”
Birim Müdürlerimiz ve Belediye Başkan Yardımcılarımızı tek tek dinleyen Başkanımız, “Belediyede görevi devraldığımız tarihin üzerinden yaklaşık iki ay geçti. Bu zaman zarfında dürüstlük ve şeffaflık ilkesinden şaşmadığımız gibi bundan sonra da aynı şiarla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 31 Mart seçimlerinde bizlere güvenerek oy veren hemşerilerimizin güvenini boşa çıkarmayacağız. Öncesinde de söz verdiğimiz gibi Adıyaman Belediyesi en alt biriminden en üst birimine kadar halka hesap veren, çözüm odaklı ve hizmetkâr belediyeciliğin adresi olacak. Belediyemizin tüm kaynakları halk için kullanılacak, halkla aramıza mesafeler girmeyecek. Tüm çalışanlarımız bizzat halkımızın hizmetinde olacak. Varlık nedenimizi unutmadan hakkıyla bir belediyecilik hizmeti yerine getireceğiz. Kurumsal çalışma prensipleriyle hareket eden bir belediyecilik hizmeti vereceğimize dair de söz vermiştik. Plan ve uygulama dışında kontrol edilebilirlik ve denetleme mekanizmasını sağlamak için bu toplantılarımızı sıklaştıracağız. Toplantımızda aldığımız bu minvaldeki kararlarımız belediyemize ve Adıyaman’ımıza hayırlı olsun.”
Toplantıda başlıca; 2025-2029 Stratejik Geliştirme Planı çerçevesinde kısa vadede hayata geçirilecek uygulamalar, Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında Belediye çatısı altında yapılacaklar, birimler arası koordinasyonun sağlanması, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde mezarlık, ulaşım ve güvenliğe dair hazırlıklar konularında kararlar alındı.
Fotoğraf Galerisi
 
                        Stratejik Plan Hazırlıkları Başladı
 
                        Başkan Tutdere: “Afet Bakanlığı Kurulmalı”
 
                        Adıyaman’da Kahtalı Mıçe’ye Anlamlı Vefa Gecesi
 
                        Adıyaman Belediyesinden Çocuklara Tiyatro Etkinliği
 
                        Stratejik Planlama Toplantısında muhtarların görüşleri alındı
 
                        Başkanımız, kadın ve genç işsizliğini ortadan kaldırmak için kolları sıvadı
 
                        Kangrenleşen Su Sorununu Çözdük
 
                        Ekrem İmamoğlu Adıyaman’a Geliyor: İlk Ziyaret Deprem Şehitliğine
 
                        Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları
 
                        Adıyaman’da Kadınların El Emeği Büyüledi
Fransa Uluslararası İlişkiler Enstitüsü yetkilileri Başkan Tutdere’yi ziyaret etti
 
                        Başkanımız, Adıyaman’ın Geleceği İçin STK ve Kurum Temsilcileriyle Buluştu
 
                        Adıyaman Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
 
                         
                     
                     
                     
                     
                     
                    