04 May 2024 - Cumartesi

Belediyemizden Usulüne Uygun Yıkım Çalışmalarıyla Toz Sorununa Çözüm

Belediyemiz, Adıyaman’da 6 Şubat depremlerinden sonra artan toz sorununu çözmek için önemli adımlar atıyor. Belediyemiz, Mimar Sinan Parkı'nda bulunan ağır hasar görmüş eski nikah töreni binasının yıkımını gerçekleştirirken, toz sorununu minimum düzeyde tutmak için titizlikle hareket etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer; “Yıkım öncesinde, çevre güvenliği önlemleri alındı ve iş güvenliği standartlarına tam uyuldu. Binanın çevresi sulandı ve pulverize toz bastırma makineleri kullanılarak yıkım işlemi gerçekleştirildi. Bu yöntemlerle, hem çevre hem de halk sağlığı korundu.

Belediyemiz, bundan sonra yapılacak tüm yıkım işlemlerinde aynı titizliği gösterecek ve özel şirketlerin yıkım faaliyetlerini sıkı denetim altında tutacak. Bu adımlarla, şehrimizdeki toz sorununu azaltmayı ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz.” dedi.