“Mezarlıklarda Genel Bakım Çalışmaları Devam Ediyor”

“Mezarlıklarda Genel Bakım Çalışmaları Devam Ediyor”

“Mezarlıklarda Genel Bakım Çalışmaları Devam Ediyor”

“Mezarlıklarda Genel Bakım Çalışmaları Devam Ediyor”
“Mezarlıklarda Genel Bakım Çalışmaları Devam Ediyor”
Taziye kültürüne verilen önemle dikkat çeken Adıyaman’da, bu kültürü yaşatmaya kararlı olan Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin talimatıyla belediye ekiplerimiz tarafından mezarlıklar genel bakımdan geçiriliyor. Belediye ekiplerimiz mezar taşlarının silinmesinden yeşil alanların düzenlenmesine, mezarlık içerisinde çiçek dikiminden yolların yıkanmasına kadar birçok çalışmayı aynı anda gerçekleştiriyor.
“Mezarlıklarda Büyük Çaplı Temizlik, Bakım ve Düzenleme Çalışması”
Adıyaman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerimiz kent genelindeki mezarlıklarda büyük çaplı bir temizlik, bakım ve düzenleme çalışması başlattı. Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin talimatlarıyla, vatandaşların kabir ziyaretlerini daha temiz ve düzenli ortamda gerçekleştirmelerine olanak sağlamak için çalışmalar yoğunlaştırıldı. İlk olarak Yeni Mezarlık’ta başlayan çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, genel temizlik işleminin şehir merkezindeki tüm mezarlıklarda gerçekleştirileceğini kaydetti. Kent merkezinde bulunan mezarlıklarda genel bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz, bu kapsamda mezar taşlarının silinmesi, mezarlık etrafının nahit taşlarla çevrilmesi, yeşil alan işlemleri, çim biçme işlemleri, çiçek dikimleri, ağaç budanması, mezarlık girişi ile ara yolların temizliği, genel temizlik, kaldırım taşlarının boyanması, kabristan içerisindeki yolların tam donanımlı araçlarla yıkanması gibi düzenlemeler ve çalışmalar yaptı. İlgili yetkililerimiz çalışmaların belirli periyotlarla Asri Mezarlık ve Karapınar Mezarlıklarında da gerçekleştirileceğini belirtti.
“İşçiler Önce Temizledi, Sonra Dua Etti”
6 Şubat depremlerinde her aileden kayıpların yaşandığı Adıyaman’da, mezarlık temizlik çalışmalarında bulunan Mezarlık Müdürlüğü’nde görevli ekiplerimiz, Yeni Mezarlıktaki temizlik işleminin ardından depremde kaybettikleri yakınlarının mezarına giderek dua ettiler. İşçiler gibi depremde yakınlarını kaybeden ve kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlar da, Adıyaman Belediyesi’nin şehir mezarlığında gerçekleştirdiği temizlik ve bakım çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını söyleyerek, başta Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
Fotoğraf Galerisi

Başkan Tutdere: “Afet Bakanlığı Kurulmalı”

Başkan Tutdere Belediyeler Birliğinin Yeni Başkanı Oldu

“Mezarlıklarda Genel Bakım Çalışmaları Devam Ediyor”

Adıyaman’da Kahtalı Mıçe’ye Anlamlı Vefa Gecesi

Belediyemizden 3 Açılış Birden: Emekliler ve Kadınlar için Yeni Mekanlar Hizmete Giriyor

Belediyemizden Altyapı Atağı: Deprem Sonrası Hasarlı Bölgelerde Yenileme Çalışmaları Başladı

Belediyemizden Özel Çocuklara Kuaför Hizmeti

Belediyemiz, İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Zabıta Ekiplerimiz Sağlıksız Ete Geçit Vermedi

Belediyemizden 3 Açılış Birden: Emekliler ve Kadınlar için Yeni Mekanlar Hizmete Giriyor

TBB Encümen Toplantısı Adıyaman’da Gerçekleştirildi

Başkan Tutdere: “Adıyaman Belediyesi Özel Çocuklarımızın Emrinde Olacak”

Belediyemizden Çevreyi Kirleten Firmalara Keskin Uyarı: Ağır Cezalar Yolda

Kömür’de Kültür Sanat Merkezi’nin açılışı yapıldı
