16 Ağu 2024 - Cuma

Cumhuriyet Mahallesi’nde ‘Yazlık Sinema’ Nostaljisi

Belediyemiz tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen ‘Nostaljik Yazlık Sinema’ etkinliğinin bu haftaki durağı Cumhuriyet Mahallesi oldu.

Vatandaşlarımıza yaz akşamlarında hem açık havada sinema keyfi yaşatmak hem de sosyalleşme imkanı sunmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Şehit Cem Özgül İlkokulu’nun doğusundaki parkta gerçekleştirildi. Adıyaman Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik yine yoğun ilgi gördü. Katılımcılara patlamış mısır ve meyve suyu ikram edildi.

Eski Kültürler Gelecek Nesillere Aktarılıyor

Bu tür etkinliklerin hem sosyalleşme açısından hem de eski kültürlerin gelecek kuşaklara aktarılması bakımından önemli olduğunu vurgulayan Başkanımız, "Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ‘Nostaljik Yazlık Sinema’ etkinliği ile çocukluğumuzun ve gençliğimizin hatırası olan filmleri, şimdi çocuklarımıza eski kültürümüzde olduğu gibi sunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, vatandaşlarımızı bu güzel etkinliğimize davet ediyorum." dedi.

Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Etkinlikten büyük keyif aldıklarını ifade eden vatandaşlar ise Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere'ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti.