22 Ağu 2024 - Perşembe

Adıyaman Belediyesinin düzenlediği Sünnet Şöleni’ne yoğun ilgi: Yıllardır İhmal Ediliyordu

Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında dezavantajlı ailelerin büyük bir umutla beklediği ve uzun yıllardır gerçekleştirilmeyen sünnet şölenini bu yıl hayata geçiriyor.

Başkanımız, Makam Aracı Togg'u Sünnet Şöleni İçin Çocuklara Tahsis Etti

Belediyemiz, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında dezavantajlı ailelerin büyük bir umutla beklediği sünnet şölenini bu yıl hayata geçiriyor. Başkanımızın talimatıyla düzenlenen ‘Sünnet Şöleni’, Adıyaman’da dezavantajlı ailelerin 7-12 yaş aralığındaki çocukları için gerçekleştiriliyor. Sünnet şöleni kapsamında çocuklarının sünnet edilmesini isteyen aileler, başvurulara yoğun ilgi gösteriyor. Başvurular devam ederken, çocukların sünnet işlemleri de Park Hastanesi’nde gerçekleştiriliyor. Başkanımız, bu özel etkinlikte çocuklar için sürprizler hazırlayarak etkinliğe renk katıyor.

Yapılan açıklamada, “Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin talimatlarıyla bu yıl ilimizde düzenleyeceğimiz ‘Sünnet Şöleni’ne başvurular devam ediyor. Şölen öncesinde, şartları uygun olan çocuklarımızın sünnet işlemleri Park Hastanesi’nde gerçekleştiriliyor. Çocuklarımız, Başkanımızın makam aracı olan TOGG ile evlerinden alınıp hastaneye götürülüyor ve cerrahi işlemin ardından tekrar evlerine bırakılıyor. Ayrıca, çocuklarımıza kıyafet ve çeşitli hediyeler takdim ediliyor.” ifadelerine yer verildi.

Son Başvuru 23 Ağustos’ta

Belediyemizin yaptığı açıklamada, sünnet şöleni için kayıt yaptırmak isteyen ailelerin başvurularını 23 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar belediye ana binasının giriş katında kurulan başvuru masasına yapabilecekleri hatırlatıldı. Sünnet işlemleri tamamlanan çocuklar için düzenlenecek büyük bir şölenle sürecin son bulacağı belirtildi.