Güncel Haberler
11 Şub 2025 - SalıBaşkanımız Tutdere’nin girişimleri sonuç verdi: Adıyaman'a hayırsever desteğiyle yeni bir kreş ve gündüz bakımevi kazandırılıyor

Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere'nin iş dünyası ile yürüttüğü temaslar, kentsel sosyal faaliyetlere katkı sağlayan projelere dönüşmeye devam ediyor. Söz konusu temaslar sonucunda, Akın Global Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından Adıyaman'a Kreş ve Gündüz Bakımevi kazandırılacak.
İŞ BİRLİĞİ 12 AĞUSTOS'TAKİ ZİYARETLE BAŞLADI
Başkanımız Abdurrahman Tutdere, 12 Ağustos 2024 tarihinde Akın Global Eğitim ve Yardım Vakfı Başkanı Mustafa Kemal Akın ile gerçekleştirilen görüşmede, Adıyaman'ın özellikle deprem sonrasında artan kreş ihtiyacının gündeme getirilmesi gündeme geldi. Görüşmelerin ardından vakıf tarafından Sümerevler Mahallesi'nde Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin inşaatına karar verildi.
Adıyaman Belediyemiz Meclisi'nde onaylanan proje kapsamında, düzenlenecek sonra Adıyaman Belediyemize devredilecek olan Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin tüm masrafları Akın Küresel Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından karşılanacak.
“İŞBİRLİKLERİMİZİN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ”
Konuyla ilgili olarak Şubat ayı Meclis Toplantısında açıklama yapan Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere, “Akın Global Eğitim ve Yardım Vakfı Başkanı Sayın Mustafa Kemal Akın ile yaptığımız toplantıda, kentimizin ve özellikle depremzede öğrenmenin eğitim alanında alışveriş ihtiyaçları olduğunu belirtti. Onda hiç kayıt yapmadan 'Yer çıkıyor, hemen başlayın' dedi. Bugün bu iş birliğinin meyvelerini topluyor. Adıyaman'da annelerimizin çocuklarını dayanıklı, modern bir kreşi hayata geçireceğiz.” diye konuştu.
“İYİLİK BULAŞICIDIR”
Adıyaman'ın yeniden inşasında hayırseverlerin desteğinin kritik bir rol oynadığını kaydeden Başkanımız Tutdere, “Bu proje sayesinde hemşehrilerimizin kreş ihtiyacını karşılamış olacağız hem de hayırseverlerimizin katkılarını kentimize kazandıracağız. Mustafa Kemal Bey'in yaptığı bu anlamlı bağışın diğer hayırseverlerimize de örnek verilmesi sağlanmaktadır. Çünkü iyilik iyidir. Dayanışma içinde, hayırseverlerimizin desteğiyle şehrimizi hep birlikte kaldıracağız.” ifadelerini kullandı.
Fotoğraf Galerisi

Adıyaman’da Kahtalı Mıçe’ye Anlamlı Vefa Gecesi

K-1 Konteyner Kent’te Su Sorununa El Atan Başkanımız: “Belediye Emrinizde”

Belediyemizden Çevreyi Kirleten Firmalara Keskin Uyarı: Ağır Cezalar Yolda

Adıyaman’da Yeşilçam Rüzgarı

Belediyemiz, İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor

K-1 Konteyner Kent’te Su Sorununa El Atan Başkanımız: “Belediye Emrinizde”

İsviçre’den Adıyaman’a 2 Milyon Frank’lık Güçlendirme Projesi


Başkanımız, Basın Bayramı’nda Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Başkanımız: “Adıyaman için verilecek her kararın takipçisiyiz”
AKEM’den YKS Öğrencilerine Motivasyon Pikniği

Adıyaman ve Japonya Arasında Yeni İşbirlikleri: Başkanımız, Japonya Büyükelçisi Takahiko İle Görüştü

Başkanımız:

Belediyemizden Konteyner Kentte Unutulmaz Halk Konseri
