Belediyemizden Konteyner Kent’te Türkü Gecesi

Belediyemiz, konteyner kentlerde gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında 'Türkü Gecesi' düzenledi.
Başkanımızın talimatıyla, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ekipleri tarafından K-2A Konteyner Kentte düzenlenen Türkü Gecesinde, Mehmet Eryılmaz ve ekibi konteyner kent sakinlerine coşkulu bir gece yaşattı.

Konteyner Kent Sakinleri Belediyemize Teşekkür Etti
Konteyner kent sakinleri, bu tür etkinliklerin sayısının artmasını isteyerek, etkinliğe imza atan Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere'ye ve Belediyemiz  çalışanlarına teşekkür etti.

Etkinlikler Devam Edecek
Konser sonunda açıklamalarda bulunan Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkililerimiz, konserin amacının depremzede vatandaşların moral ve motivasyonunu artırmak olduğunu dile getirerek, Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin talimatları doğrultusunda bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.