Güncel Haberler
31 May 2024 - CumaBaşkanımız, 30 Yıllık Yol Sorununu Çözdü
Başkanımız, Yunus Emre Mahallesi’nin 30 yıldan bu yana talep edilen ancak yapılmayan yol sorununu çözüme kavuşturdu.
Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ömer Aslan, Başkanımız Abdurrahman Tutdere’den, 1994 yılından beri yapılmayan mahalle yoluna çözüm bulunmasını istedi. Başkanımız da Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek yolun yapılmasını sağladı. Böylece mahalleli, 30 yıldır çözülmeyen yol ve beraberindeki toz sorunundan kurtulmuş oldu.
Millet Caddesinden Sonra Yunus Emre Mahallesi de yol ve toz sorunundan kurtuldu
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkanımız, “Millet Caddesindeki yol ve toz sorununu çözdük. Beraberinde şu anda bulunduğumuz noktadaki yıllardır yapılmayan yol sorununu da çözmüş olduk. Milletimizin hizmetindeyiz, halkımıza en hızlı bir şekilde en güzel hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmaları yapan Fen İşleri ekibimize ve bütün çalışanlarımıza, emekçilerimize de teşekkür ediyoruz. Adıyaman halkı depremin yaralarını saracak. Halkımızla beraber, muhtarlarımızla beraber, birlik beraber içerisinde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Ta ki Adıyaman ayağa kalkana kadar mücadeleyi asla bırakmayacağız. Tüm mahallelerimizi, tüm caddelerimizi kısa süre içerisinde toparlayıp toz sorununu inşallah kısa süre içerisinde tüm şehir için çözeceğiz.” diye konuştu.
5 başkan gördü ama yapılmadı
Mahalle muhtarı Ömer Aslan da, 5 başkan gören ama tüm taleplerine rağmen yapılmayan yolla ilgili olarak Başkanımıza teşekkür etti. Muhtar Aslan, “1994'ten beri ben siyasetin içindeyim. Başkanımız Avukat Abdurrahman Tutdere ile beraber beş tane başkan gördüm. 94'ten beri bu yol yapılamadı, yapamadık. Defalarca söylememe rağmen yaptıramadım. Sağ olsun Başkanımız yaptı, çok teşekkür ediyorum.”
Fotoğraf Galerisi
Başkanımız İstanbul’daki Adıyaman STK’larıyla bir araya geldi
Belediyemizin GES Yatırımıyla Enerjide Yeşil Dönüşüm Adımı: Enerjide Yüzde 20 Tasarruf
Başkanımız Sözünü Tuttu: İlk Kreşin Temeli Atıldı
Adıyaman’da kadınlar için yeni bir başlangıç: Dayanıklılık Projesi hayata geçiyor
Adıyaman Belediyesi’nde Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
Adıyaman’da Kahtalı Mıçe’ye Anlamlı Vefa Gecesi
Hâl Pazarı Esnafı Asfalt Yola Kavuştu
Adıyaman’da Bozuk Yollar Onarılıyor, Yeni Yollar Açılıyor
Ekrem İmamoğlu Adıyaman’a Geliyor: İlk Ziyaret Deprem Şehitliğine
Adıyaman’da Kahtalı Mıçe’ye Anlamlı Vefa Gecesi
Uzmanlar Adıyaman’ın Yeniden İnşası İçin Kolları Sıvadı
“Ziyaretçi Defteri Notları ”
Belediyemiz ile OSTİM Teknik Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları