11 Eki 2024 - Cuma

ADIYAMAN BELEDIYEMIZ FEN IŞLERI EKIPLERINDEN YOĞUN ÇALIŞMA

Adıyaman Belediyemiz fen işleri ekiplerinden yoğun çalışma: altyapı ve asfalt onarım çalışmaları sürüyor

Adıyaman Belediyemiz Fen İşleri ekipleri, kent merkezindeki birçok mahallede, deprem ve sonrasında altyapı altyapı çalışmaları nedeniyle oluşan tahribatı gidermek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Ekiplerimiz, özellikle inşaat çalışmaları ve enkaz halinde kalmayın sonra kalan molozlar nedeniyle yaşanan aksaklıkları gidermek için özveriyle çalışıyor.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Kent genelinde, altyapı çalışmaları sonrasında oluşan göçüklerde yama asfalt çalışmaları yapılırken, ağır tonajlı araçlarda neden yol tahribatlarını gidermek için asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Deprem nedeniyle zarar gören kaldırımlarda bordür ve parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor. Ayrıca asfalt hazırlığı yapılan cadde ve sokaklarda malzeme serimi yapılıyor.

VATANDAŞ TALEPLERİ ÖNCELİKLİ

Ekiplerimiz, yağış dönemi öncesinde üretim sıkıntısı yaşamaması için yoğun mesai harcarken, planlı salgınlar dışında gelen talepler nedeniyle, Adıyaman Belediyemizin 153 ihbar hattına ve sosyal medya adreslerine iletilen şikayetleri de hızlı bir şekilde çözüyor.