Uzmanlar Adıyaman’ın Yeniden İnşası İçin Kolları Sıvadı
Uzmanlar Adıyaman’ın Yeniden İnşası İçin Kolları Sıvadı
Uzmanlar Adıyaman’ın Yeniden İnşası İçin Kolları Sıvadı
Uzmanlar Adıyaman’ın Yeniden İnşası İçin Kolları Sıvadı
TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) bileşenleri ile birlikte düzenlenen ‘Kentin Yeniden İnşası’ Çalıştayı gerçekleştirildi.
Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılan çalıştaya Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız ve TMMOB Mimarlar Birliği Adıyaman İl Temsilciliği Sekreteri Ufuk Bayır, Adıyaman Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Senem Tekin, meslek odalarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
“İnşa Sürecini Uzmanlarla Birlikte Yürüteceğiz”
Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Başkanımız, depremde büyük yara alan Adıyaman’ın yeniden inşa sürecini uzmanlarla işbirliği içerisinde yürüteceklerini söyledi. Söz konusu çalıştayın, işbirliğinin göstergesi olduğuna değinen Tutdere, “İlk toplantımızı siz uzmanlarla yapmış olmamız şunu ifade ediyor, biz Belediye olarak inşa sürecinde uzmanlarla ve bilim insanlarıyla işbirliğini önemsiyoruz ve bunu sizlerle başaracağımıza inanıyoruz.” İşbirliği ve dayanışma ne kadar güçlü olursa sorunların aşılması da o kadar kolay olur.” dedi.
Yol Haritası Sonuç Raporuna Göre Belirlenecek
Çalıştaydan çıkacak olan sonuç raporuyla kentin yeniden inşasıyla ilgili yol haritasını belirleyeceklerini kaydeden Tutdere, “Bundan sonraki süreci sizler söyleyeceksiniz biz Belediye olarak notlarımızı alacağız. Buradan çıkacak sonuç raporuyla yol haritamızı belirleyeceğiz. Hep beraber bundan sonraki süreci birlikte, düzgün planlayalım ki iki yıl sonra şu eksik bu eksik demeyelim biz de kendimize ona göre çeki düzen verelim, varsa eksiklerimizi tamamlayalım. Bundan sonraki süreçlerde daha düzgün işler yapalım, ruhsat birimimiz ile tüm imar birimlerimizi ona göre şekillendirelim ve varsa yaşanan aksaklıkları giderelim.” dedi.
Başkanımız, Çalıştayın sonuç raporunu ve rapora göre belirlenen yol haritasını kamuoyu ile paylaşılacağını da sözlerine ekledi.
Fotoğraf Galerisi
Başkan Tutdere: “Adıyaman Belediyesi Özel Çocuklarımızın Emrinde Olacak”
Belediyemizden 3 Açılış Birden: Emekliler ve Kadınlar için Yeni Mekanlar Hizmete Giriyor
Belediyemiz Trafik Güvenliğini Artırmak için Çalışmalarını Sürdürüyor
Başkanımızdan TYP açıklaması: “TYP Süresi Uzatılmalı”
Başkan Tutdere Ankara’da Önemli Temaslar Bulundu
Larva ilaçlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
Adıyaman’da ‘Depremden 18 Ay Sonra Neredeyiz?’ Çalıştayı Düzenlendi
Başkanımız, FRIT Projesi Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Adıyamanlı Genç Sporcular Filenin Sultanlarına Özenerek Voleybola Başladı
Stratejik Plan Hazırlıkları Başladı
Adıyaman Belediyesinden Çocuklara Tiyatro Etkinliği
YKS’de Öğrencileri Yalnız Bırakmadık
Adıyamanlılar Milli Takım İçin Tek Yürek Oldu