Güncel Haberler
17 May 2024 - Cuma“Ziyaretçi Defteri Notları ”
Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çalışma odasında duygularını kaleme aldı. Başkanımız, cumhuriyet ve demokrasiye olan bağlılığını vurgulayarak, milletvekilliği sürecinden Adıyaman Belediye Başkanlığı'na kadar uzanan görevlerinde büyük mutluluk duyduğunu belirtti.
"Tarihi bir sorumluluk ve heyecanla dolu bu satırları yazarken, yaşadığım duyguları kelimelerle ifade etmek zor," diyen Başkanımız, 6 Şubat'ta yaşanan büyük yıkıma ve binlerce şehit verilen zorlu süreçlere atıfta bulunarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarını sunmayı ihmal etmedi.
Başkanımızın kaleme aldığı özel yazının içeriği şöyleydi:
"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çalışma odasında bu satırları kaleme almak, cumhuriyet ve demokrasiye bağlı bütün varlığını Cumhuriyet'in yönettiği fırsat eşitliğine bağlı olarak önce milletvekilliği, bugün de Adıyaman Belediye Başkanı olarak görev yapmak beni büyük bir mutluluğa götürdü. Bu satırları yazarken bile yaşadığım heyecanı anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor.
6 Şubat'ta büyük bir yıkıma uğramış, binlerce şehit vermiş Adıyaman Belediye Başkanı olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e bir kez daha şükranlarımı sunuyor, Allah'tan rahmet diliyorum. Çizdiğin yol daima rehberimiz olacaktır."
Ayrıca Başkanımız, "Atatürk'ün çizdiği yol, bizim için daima rehber olacak," sözleriyle gelecek vizyonunu da açıkladı.
Fotoğraf Galerisi

BAŞKAN TUTDERE İLK AÇILIŞINI KADINLAR İÇİN YAPTI

Başkanımız İstanbul’daki Adıyaman STK’larıyla bir araya geldi

K-1 Konteyner Kent’te Su Sorununa El Atan Başkanımız: “Belediye Emrinizde”

Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları

İl Genel Meclisi Toplantısında Başkanımızdan Dayanışma Çağrısı: “Başka Adıyaman yok, birlikte çalışacağız”

TBB Encümen Toplantısı Adıyaman’da Gerçekleştirildi

Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları

Adıyaman’da Kadınların El Emeği Büyüledi

Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları

Gençlik Haftası’nda Depremzede Gençlerle Anlamlı Buluşma

Belediyemizden Fırınlarda Hijyen Denetimi

Yol Bakım Çalışmalarıyla Lise Caddesini Hizmete Açıyoruz

Sümerevler Mahallesi Yeni Parkla Daha Yeşil Olacak, Vatandaş Rahat Nefes Alacak

Hemşerilerimizi Bozuk Yollardan Kurtaracağız
