Adıyaman Belediyesi Okullarda Hijyen Sorununa Çözüm Üretiyor
Adıyaman Belediyesi Okullarda Hijyen Sorununa Çözüm Üretiyor
Adıyaman Belediyesi Okullarda Hijyen Sorununa Çözüm Üretiyor
Adıyaman Belediyesi Okullarda Hijyen Sorununa Çözüm Üretiyor
Adıyaman Belediyesi Okullarda Hijyen Sorununa Çözüm Üretiyor
Adıyaman Belediyesi Okullarda Hijyen Sorununa Çözüm Üretiyor
Adıyaman Belediyemiz Okullarda Hijyen Sorununa Çözüm Üretiyor
Türkiye
genelinde okullarda hijyen sorunları gündemdeyken, Adıyaman Belediyemizin Temizlik
İşleri Müdürlüğü ekipleri, okullarda başlattığı temizlik çalışmalarıyla çözüm
üretiyor.
Temizlik ekiplerimiz, haftada 30 okulun genel temizliğini gerçekleştirerek, bir ayda 120 okulda hijyen sağladı. Ayrıca, okullardan gelen talepler doğrultusunda rutin temizlik işlemleri de devam ediyor.
Bu hafta çalışmalar kapsamında Şehit Hasan Aydoğdu Anadolu Lisesi ve Şehit Hasan Aydoğdu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde temizlik çalışması yürüten ekiplerimiz, sınıflardan lavabolara, koridorlardan bahçelere kadar detaylı bir temizlik gerçekleştirdi.
70 PERSONEL SADECE OKULLARI TEMİZLİYOR
Adıyaman Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Batur, eğitim öğretim yılı başlamadan önce temizlik personeli yetersiz olan okullara öncelik verdiklerini belirterek, çalışmaları 70 personel ve 6 araçla sürdürdüklerini kaydetti. Batur, “Öğrencilerimizin daha hijyenik ortamlarda eğitim alabilmeleri için sabahın ilk saatlerinde okullarımızı temizliyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Tutdere’nin de bu konuda hassasiyeti büyük.” dedi.
“ÖĞRENCİLERİMİZİN ELİNİN DEĞDİĞİ HER YERİ TEMİZLİYORUZ”
Batur, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:
“Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Adıyaman’da okullarda temizlik çalışmamız devam ediyor. Öğrencilerimizin kirli ortamlarda okumaması için sabah erken saatlerde emekçilerimizle beraber gelip okullarımızın bütün temizliğini baştan sona yapıyoruz. Öğrencilerimizin, gençlerimizin daha temiz, hijyenik bir ortamda okumaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Personellerimiz okul camlarını, sıraları başta olmak üzere okulun tamamında bir temizlik yapıyor. Yerleri, lavaboları, her yeri, öğrencimizin eli nereye değiyorsa orayı temizliyoruz.”
Fotoğraf Galerisi
Gençlik Haftası’nda Depremzede Gençlerle Anlamlı Buluşma
Hâl Pazarı Esnafı Asfalt Yola Kavuştu
Adıyaman’da CHP Parti Okulu’ndan Yerel Yönetimler Eğitimi
Belediyemizden Su için Gece Mesaisi
Belediyemiz Ağustos Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
Başkan Tutdere: “Dün Kerbela, Bugün Ortadoğu Ve Filistin”
Sümerevler Mahallesi Yeni Parkla Daha Yeşil Olacak, Vatandaş Rahat Nefes Alacak
Başkan Tutdere’den Gülben Ergen’e Anlamlı Ziyaret: “Dayanışmanız Asla Unutulmayacak”
Buray Gençlik Haftasını Umutkent’te Başlattı
Sessiz dostlarımız için Diyarbakır ve Mardin’deyiz
Başkanımız, 30 Yıllık Yol Sorununu Çözdü
Adıyaman ve Japonya Arasında Yeni İşbirlikleri: Başkanımız, Japonya Büyükelçisi Takahiko İle Görüştü
Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları
Gençlik Haftası’nda Depremzede Gençlerle Anlamlı Buluşma