Güncel Haberler

17 Haz 2025 - Salı

Başkanımız Tutdere, Yeşilyurt Mahallesi’ndeki Altyapı Çalışmalarını İnceledi


Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere, Yeşilyurt Mahallesi Haydar Efendi Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

6 Şubat depremleri sonrası altyapısı büyük ölçüde zarar gören Adıyaman’da, içme suyu şebekesi Adıyaman Belediyemiz tarafından baştan sona yenileniyor. Kentin birçok mahallesinde eş zamanlı olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında, Haydar Efendi Caddesi’nde yürütülen altyapı faaliyetleri de hız kesmeden devam ediyor.

 

“HEDEFİMİZ YIL SONUNA KADAR ÇALIŞMALARI TAMAMLAMAK”

 

Çalışmaları yerinde takip eden Başkanımız Tutdere, ekiplerden bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

“Yeşilyurt Mahallesi Haydar Efendi Caddesi’ndeyiz. Burada da Adıyaman’ın diğer mahallelerinde olduğu gibi içme suyu başta olmak üzere altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Hedefimiz, yıl sonuna kadar bu çalışmaları tamamlayarak altyapıyı halkımızın hizmetine sunmak. Bu süreçte büyük bir özveriyle çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve yüklenici firmalarımızın emekçilerine yürekten teşekkür ediyorum.”

 

“ADIYAMAN KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR”

 

“Adıyaman küllerinden yeniden doğuyor. Depremin yaralarını hep birlikte hızla sarıyoruz. Vatandaşlarımıza da bu süreçte gösterdikleri sabır, anlayış ve destek için sonsuz teşekkür ediyorum.”

×
Fotoğraf Galerisi