Güncel Haberler
15 Haz 2024 - CumartesiBaşkanımız, 'Halk Bayramlaşması’nda Hemşehrileriyle Buluştu
Başkanımız, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen ‘Halk Bayramlaşması’nda hemşehrileriyle bir araya geldi.
Altınşehir Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Başkanımızın yanı sıra Meclis Üyelerimiz ve vatandaşlar katıldı.
Sosyal Tesislerde hemşehrilerini karşılayarak kendileriyle tek tek sohbet eden Başkanımız, istek üzerine şehir dışında yaşayan Adıyamanlılarla da görüntülü görüşme sağladı.
“Ekiplerimiz bayrama hazır”
Bayramlaşma Töreninde açıklamada bulunan Başkanımız, 6 Şubat’ta yaşamını yitiren deprem şehitlerine rahmet diledi ve Bayramın huzurla geçmesi için Belediye olarak gerekli önlemleri aldığını belirtti. Başkanımız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bayramın sağlığa, birliğe, kardeşliğe vesile olmasını diliyor ve 6 Şubat’ta yitirdiğimiz tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun. Biz Adıyaman Belediyesi olarak bayram tatili boyunca ekiplerimizle birlikte sürekli sahada olacağız. Bayramın huzur içerisinde geçmesi için her türlü tedbiri almış bulunmaktayız. Bu vesileyle Adıyamanlı hemşehrilerimin bayramını tekrar kutluyorum, karnelerini alan yavrularımızın da gözlerinden öpüyorum.”
Fotoğraf Galerisi
Belediyemizden Su için Gece Mesaisi
Adıyaman Belediyesi’nde Su İçin Gece Mesaisi
Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları
Başkan Tutdere Ankara’da Önemli Temaslar Bulundu
TBB Encümen Toplantısı Adıyaman’da Gerçekleştirildi
Adıyaman Belediyesi’nde Su İçin Gece Mesaisi
Adıyaman Belediyesi’nde Su İçin Gece Mesaisi
Ekrem İmamoğlu Adıyaman’a Geliyor: İlk Ziyaret Deprem Şehitliğine
Adıyamanlı Genç Sporcularımız Filenin Sultanlarına Özenerek Voleybola Başladı
Belediyemizden Esnafa Destek Toplantısı
AKEM’den YKS Öğrencilerine Motivasyon Pikniği
Zabıta Ekiplerimiz Sağlıksız Ete Geçit Vermedi
Adıyaman’da Tarihi Ziyaret: Ekrem İmamoğlu ve Gökan Zeybek’ten Dayanışma Mesajları
Belediyemizden Tasarruf Atağı: Hurda Konteynerlerden 14 Milyon TL Kâr Elde Ediliyor