02 Eki 2024 - Çarşamba

Petrol Caddesinde Çalışmalarda Sona Gelindi

Adıyaman Belediyemiz tarafından yapımına başlanan proje kapsamında Adıyaman yepyeni bir caddeye kavuşuyor.

Adıyaman belediye başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin seçim vaatleri arasında yer alan proje kapsamında Organize Sanayi Bölgesi ve Türkiye petrolleri bölge müdürlüğü, Adıyaman belediyemizin Katı Atık Tesisi ve Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi ile TOKİ toplu konutları ve bağlantı grup köy yollarının güzergahında yer alan petrol caddesinde çalışmalarda sona gelindi.

2500 METRE UZUNLUĞUNDAKİ YOL 30 METRE GENİŞLİĞİNDE OLACAK

Türmüz Yolu olarak da bilinen caddenin toplam uzunluğu 2500 metre, genişliği ise 30 metre. Çalışmaları tamamlanmak üzere olan yolun bitme aşamasına gelen bölümü 2000 metre. Yolun kalan 500 metrelik kısmında geçici barınma alanları (konteyner kentler) olduğu için ileriki aşamada tamamlanacak.

BÖLGEDEKİ TRAFİK SORUNUN ORTADAN KALDIRACAK

Adıyaman belediyesi Su kanalizasyon işleri müdürlüğü tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları tamamlandı. Türk Telekom ve Akmercan tarafından iletişim ve doğalgaz altyapıları tamamlandı ve kullanıma hazır duruma getirildi. Orta aydınlatma direkleri ve elektrik altyapısı Akedaş tarafından kısmen tamamlandı ve bitirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DE GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULDU

Adıyaman belediyesi tarafından 2000 metrelik yolun bütün Asfalt kaplama işleri tamamlandı, Akedaş’ın çalışmasının tamamlanmasının ardından Adıyaman belediyesi tarafından bisiklet yolu ve kaldırım çalışmalarına başlanacak. Petrol caddesinin 15 Ekim tarihine kadar sorunsuz bir şekilde vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.