Güncel Haberler

29 Tem 2026 - Çarşamba

Kent genelinde otobüs durakları yenileniyor: Başkanımız Tutdere: “Ulaşımda konforu artırıyoruz”


 

Adıyaman Belediyemiz, kent içi toplu taşımada hizmet kalitesini artırmak amacıyla otobüs duraklarını yeniliyor. Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin talimatıyla başlatılan proje kapsamında modern ve kullanışlı yeni duraklar kentin dört bir yanına yerleştiriliyor.

 

TOPLU ULAŞIMDA KONFOR DÖNEMİ

 

Adıyaman Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen proje ile toplu taşıma bekleme alanları daha güvenli, daha konforlu ve daha estetik bir görünüme kavuşacak. Kentin ihtiyaçları doğrultusunda planlanan yeni duraklar, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak.

 

KENT ESTETİĞİNE KATKI SAĞLAYACAK

 

Yeni duraklar, toplu ulaşım hizmetlerinin kalitesini artırmanın yanı sıra kent estetiğine de katkı sunacak. Modern tasarımlarıyla şehir dokusuna uyum sağlayacak duraklar, vatandaşların dört mevsim daha konforlu bir ortamda toplu taşıma hizmetlerinden yararlanmasına imkân tanıyacak.

 

BAŞKANIMIZ TUTDERE: “ULAŞIMDA YAŞAM KONFORUNU ARTIRIYORUZ”

 

Çalışmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere, kentte yaşam kalitesini artıracak yatırımları sürdürdüklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:

 

“Vatandaşlarımızın toplu ulaşım hizmetlerinden daha güvenli ve daha konforlu bir şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece otobüslerimizi ve yıllarımızı yenilemekle kalmıyor, yeni duraklarımızla hemşehrilerimize daha modern ve daha nitelikli bekleme alanları sunuyoruz. Ulaşımda yalnızca altyapıyı değil, yaşam konforunu da güçlendirmeyi hedefliyoruz. Adıyaman’ımızı her alanda daha modern ve yaşanabilir bir kent haline getirmek, kentimizde depremin izlerini silmek için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz.”

×
Fotoğraf Galerisi