Başkanımız Tutdere’den Yürekleri Isıtan İkram

Başkanımız Tutdere’den Yürekleri Isıtan İkram

Kar Yağışında Sıcak Çorba Desteği

 

Adıyaman’da etkili olan yoğun kar yağışı altında ulaşım bekleyen vatandaşlara, Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’den samimi bir destek geldi. Başkanımız Tutdere, Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki duraklarda otobüs bekleyen hemşehrilerine sıcak çorba ikram etti.

 

Kar yağışının başlamasıyla birlikte sahaya inen Adıyaman Belediyemiz ekipleri, bir yandan yol açma çalışmalarını sürdürürken diğer yandan toplu taşıma duraklarında bekleyen vatandaşlara sıcak ikramlarda bulundu. Belediyemiz ekiplerince gerçekleştirilen bu anlamlı hizmet, dondurucu havada dışarıda olan vatandaşların hem içini ısıttı hem de büyük takdir topladı.

 

"450 PERSONEL VE TÜM ARAÇ FİLOMUZLA SAHADAYIZ"

 

Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkanımız Abdurrahman Tutdere, belediyenin karla mücadele kapasitesine ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Kentin huzuru için teyakkuzda olduklarını belirten Başkanımız Tutdere şöyle konuştu:

 

“Güne yoğun bir kar yağışı ile başladık ve sabahın ilk ışıklarından itibaren tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte sahadayız. Halkımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için tüm gayretimizi ortaya koyuyoruz. Şu an Adıyaman genelinde yaklaşık 450 personel, iş makinelerimiz, kar küreme ve tuzlama araçlarımızla yoğun bir mesai içerisindeyiz. Ulaşım aksatmamak adına ana arterleri açık tutuyor, toplu taşıma hizmetlerimizin kesintisiz sürmesi için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz.”

 

VATANDAŞLARA GÜVENLİ ULAŞIM ÇAĞRISI

 

Sürücülere ve yayalara trafik güvenliği konusunda çağrıda bulunan Başkanımız Tutdere, sözlerini şu uyarıyla tamamladı:

 

“Tüm hemşehrilerimden özellikle istirham ediyorum; lütfen mümkün mertebe özel araçlarla trafiğe çıkmayalım. Tüm güzergâhlarda belediye otobüslerimiz hizmete devam etmektedir; toplu ulaşımı tercih ederek olası kazaların önüne geçelim. Çorbalar içimizi ısıttı, kar bereketi yüzümüzü güldürdü; Adıyaman’ımızda gönüller hep bir oldu.”

×
Fotoğraf Galerisi