Güncel Haberler

21 Mar 2026 - Cumartesi

Başkanımız Tutdere bayramlaşma programında hemşehrileriyle bir araya geldi


Başkanımız Tutdere: “Adıyaman’da Kimse Yalnız Değil”

 

Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

 

Altınşehir Sosyal Tesislerimizde Başkanımız Tutdere’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına aileler çocuklarıyla birlikte yoğun ilgi gösterdi. Programda vatandaşları tek tek karşılayan Başkanımız Tutdere, Adıyamanlıların bayramını kutladı.

 

Bayramlaşma programına siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

“ADIYAMAN BELEDİYESİ HER ZAMAN HALKININ YANINDA”

 

Programda konuşan Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere, Ramazan Bayramı’nın birlik, dayanışma ve paylaşma duygularını güçlendirdiğini belirterek şunları söyledi:

 

“Ramazan ayı boyunca iftar sofralarımızda hemşehrilerimizle bir araya geldik, dayanışmanın bereketini birlikte yaşadık. Sosyal destek çalışmalarımızla en ücra noktadaki vatandaşımıza kadar ulaşmaya gayret ettik. Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir Adıyaman için çalışıyoruz. Adıyaman Belediyesi olarak her zaman ve her yerde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kentimizin yeniden inşa sürecini sizlerle birlikte yürütüyoruz. Altyapıdan üstyapıya, sosyal ve kültürel çalışmalara kadar tüm alanlarda ekiplerimizle sahadayız. Hemşehrilerimize hizmet etmek bizim için büyük bir onur ve sorumluluktur.”

 

“ADIYAMAN DAHA GÜÇLÜ BİR GELECEĞE HAZIRLANIYOR”

 

Kentin her geçen gün daha iyiye gittiğini vurgulayan Başkanımız Tutdere, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Şehrimiz gün geçtikçe iyileşiyor ve güzelleşiyor. Bu yazla birlikte Adıyaman’ın çok daha farklı bir noktaya taşındığını hep birlikte göreceğiz. Sahada her cadde, her sokakta belediyemizin çalışmalarını görüyorsunuz. Mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz; çocuklarımız için, bu kentte yaşayan tüm canlılar için daha yaşanabilir bir Adıyaman inşa etmek. Depreme dirençli, huzurun ve kardeşliğin hâkim olduğu bir kent oluşturma kararlılığımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte sizlerin desteği ve dayanışması en büyük gücümüzdür.”

 

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşları da anan Başkanımız Tutdere, “Kaybettiğimiz tüm canlarımızı rahmetle anıyoruz. Hatıralarını yaşatmak için Deprem Şehitliği projemizi hayata geçiriyoruz. Bu acıyı unutmadan, gelecek nesillere aktararak yolumuza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Başkanımız Tutdere, bayramın birlik, kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirmesi temennisinde bulunarak tüm vatandaşların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

×
Fotoğraf Galerisi