06 Tem 2024 - Cumartesi

Adıyaman’da Çeyrek Final Heyecanı Dev Ekranda

Adıyamanlılar, Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale ulaşan A Milli Futbol Takımı’nın Hollanda ile yapacağı çeyrek final karşılaşmasını Belediyemizin kurduğu dev ekranda izleyecek.

Daha önceki milli maçlar için de dev ekran kuran Belediyemiz, Başkanımızın talimatıyla Eğriçay Parkı Konser Alanında (Karaali Mevkii) bu kez milli takımın çeyrek final heyecanını dev ekrana yansıtacak.

Etkinlik Alanına Ücretsiz Ring Seferleri
Vatandaşlarımızın etkinlik alanına sorunsuz ulaşması için ücretsiz ring seferleri düzenleyeceğiz. Saat 20.30’da başlayacak olan ücretsiz ring seferlerimizin  güzergâhları ise şöyle:

-          400 Yataklı Hastane Konteyner Kent Önü (Hareket Noktası) – 3. Çevre Yolu – Filamingo Yolu – Eğriçay Parkı (Varış Noktası)

-          Altınşehir Umut Konteyner Kent Önü (Hareket Noktası) – K1 Konteyner Kent (Eski Sanko) – Eğriçay Parkı (Varış Noktası)