Adıyaman Belediyemizden okul önlerinde trafik güvenliği çalışmaları

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kent genelinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla okul önlerinde hız kesici kasis ve şerit çalışmaları gerçekleştiriyor. Özellikle 3. Çevre Yolu'ndaki 10 farklı noktada yapılan bu düzenlemelerle, okul bölgelerinde araçların hızlarını azaltarak olası kazaların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Adıyaman Valiliği İl Trafik Komisyonu’nun aldığı karar doğrultusunda, şehir merkezindeki okulların önünde hız kesici kasis ve şerit çekme çalışmaları hızla devam ediyor. Adıyaman Belediyesi Fen İşleri ekipleri, bu çalışmaları kısa sürede tamamlayarak, özellikle okul önlerinde yaya güvenliğini sağlamayı amaçlıyor.

ESKi KASiSLER DE YENiLENiYOR

3. Çevre Yolu üzerinde okulların yoğun bulunduğu bölgelerde toplam 10 adet yeni asfalt kasis yapıldı. Aynı zamanda ağır tonajlı araçlar ve iş makineleri nedeniyle hasar gören veya kullanım ömrünü tamamlayan kasisler de sökülerek yenileriyle değiştiriliyor. Bu düzenlemeler sayesinde, trafik akışının daha güvenli ve kontrollü hale gelmesi sağlanıyor.