YAZ SPOR OKULLARIMIZ BAŞLADI

8.6.2022

Belediyemiz tarafından her yıl sporseverlerin hizmetine açılan Yaz Spor Okullarının 2022 yılı yaz dönemi başladı.

Belediyemiz, Yaz Spor Okullarının 2022 yılı yaz kayıtlarını almaya başladı.

Deneyimli kadrosuyla gençlere ve miniklere faydalı bir yaz geçirmeleri için olanak sağlayan Yaz Spor Okullarımızda bu yıl yüzme, futbol, basketbol ve kort tenisi alanlarında öğrenci kabulü yapılacak.

Konu ile ilgili bilgi veren yetkililerimiz, yüzme, futbol, basketbol ve kort tenisi dallarında verilecek olan eğitimlere kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin 0 (416) 227 02 45 numaralı telefondan detaylı bilgi sahibi olabileceğini dile getirdi.

Yetkililerimiz, her yıl binlerce öğrenciye kapılarını açan Yaz Spor Okullarına kayıt yaptıracak olan öğrencileri bu yıl da profesyonel antrenörler tarafından verilecek olan kurslara davet etti.