YAŞLI ÇİFTİN TALEBİNE TEMİZLİK TİMİMİZ CEVAP VERDİ

3.8.2022

Belediyemiz tarafından kurulan temizlik timi, Yeşilyurt Mahallesinde ikamet eden yaşlı çiftin evini baştan aşağı temizledi.

Halkın her sorununa koşan Belediyemiz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğu temizlik timi ile ihtiyaç sahibi vatandaşların evini temizliyor.

Timin görevleri ile ilgili bilgi veren yetkililerimiz, oluşturulan ekibin, imkanı olmayan, engelli ve kimsesiz yaşlı vatandaşların evlerini baştan aşağı temizlediğini dile getirerek, "Bu kapsamda Kurban Bayramı öncesi başladığımız çalışmalara kaldığımız yerden devam ediyoruz. Son olarak Yeşilyurt Mahallesinde ikamet eden yaşlı çiftimizin evlerinin bakım ve temizliğini tamamladık" şeklinde konuştu.

Hizmetten yararlanan vatandaşlar ise evlerini pırıl pırıl eden ekiplerle, bu projenin hayata geçirilmesini sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'a teşekkür etti.