UNHCR KOORDİNATÖRÜ KORTSARİS'TEN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

21.4.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, kendisini ziyaret eden UNHCR Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kıdemli Saha Koordinatörü Periklis Kortsaris ile iki kurum tarafından yürütülen projeleri değerlendirdi.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kıdemli Saha Koordinatörü Periklis Kortsaris ve Şanlıurfa UNHCR Ofisi temsilcileri, Belediyemiz ile UNHRC Şanlıurfa Ofisi tarafından sürdürülen ortak projeleri görüşmek üzere Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kıdemli Saha Koordinatörü Periklis Kortsaris, kendilerini sıcak bir şekilde ağırlayan Başkanımıza teşekkür etti.

Başkanımız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "UNHCR Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kıdemli Saha Koordinatörü Periklis Kortsaris ve Şanlıurfa UNHCR Ofisi Temsilcilerinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Belediyemiz ve UNHCR işbirliğinde yürüttüğümüz projeleri değerlendirip başta kadınlara ve çocuklara yönelik yapılacaklar konusunda istişarelerde bulunduk" şeklinde konuştu.