TEHLİKE ARZ EDEN KÖPEK IRKLARINA YÖNELİK GÜVENLİK DENETİMİ

8.6.2022

Son yıllarda sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla her kesimden büyük takdir gören Belediyemiz öncülüğünde hareket eden ekipler, vatandaşların yoğun olduğu noktalarda, tehlike arz eden köpek ırkları için huzur ve güvenlik denetimi yaptı.

Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla takdir toplayan Belediyemiz bu kez de, halkın yoğun olduğu parklarda tehlike arz eden köpek ırklarına yönelik huzur ve güvenlik denetimi yaptı.

Veteriner İşleri Müdürlüğümüz öncülüğünde kurulan ve içerisinde Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne Bağlı HAYDİ ve DKMP ekiplerinin de bulunduğu grup, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Eğriçay, Sümer Park ve Mimar Sinan Parkında, tehlike arz eden köpek ırklarına yönelik huzur ve güvenlik denetimi yaptı.

Gerçekleştirilen denetimden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, tehlikeli ırktan olan köpeklerden dolayı özellikle çocukların tehdit altında olduğunu söyleyerek, bu denetimlerin çok yerinde olduğunu ifade etti.