TARİHİ ÇARŞI ESNAFI HİZMETLERDEN MEMNUN

2.8.2022

Belediyemiz tarafından Tarihi Çarşı'da sürdürülen restorasyon çalışmalarını inceleyip, çarşı esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, restorasyon çalışmalarının tamamlanması ile buranın cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Belediyemiz tarafından Tarihi Çarşı'da sürdürülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, projenin hayata geçirilmesiyle Tarihi Çarşı'nın cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

İncelemelerden sonra çarşı esnafını da tek tek ziyaret ederek, çarşının son durumu hakkında görüşlerini alan Başkanımız, Adıyaman'ı turizmde hak ettiği noktalara getirmeyi amaçladıklarını ve bu kapsamda en önemli çalışmanın Tarihi Çarşı'da gerçekleştirildiğini belirterek, "Turizm cazibe merkezi olacak Tarihi Çarşı, ilimizin turizmde kalbi konumuna gelecek" diye konuştu.

Çarşı esnafı ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, çarşının yeni halinin turistlerin ilgisini çektiğini ifade ederek, başta Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.