SÜMEREVLER MAHALLESİ ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

6.9.2022

Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından Sümerevler Mahallesinde sürdürülen asfalt ve bakım-onarım çalışmaları sayesinde mahalle estetik bir görünüme kavuşuyor.

Belediyemiz, Sümerevler Mahallesi'ndeki sokaklarda asfalt serimine devam ediyor.

Belediye bünyesinde bulunan asfalt plentinde ürettiği asfaltları kullanarak çalışmaları sürdürdüğü Sümerevler Mahallesi'nde yıpranan sokaklarını yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, mahallenin diğer sokaklarında da ihtiyaca göre çalışmalar yürütüyor.

Mahalle sakinleri ise bir yandan asfalt kaplama çalışmaları yapan, diğer yandan da bakım onarım çalışmaları gerçekleştirerek mahallelerini estetik bir görünüme kavuşturan ekiplerimize ve yetkililerimize teşekkür etti.