SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ MAHALLE MAHALLE YAYILIYOR

22.8.2022

Belediyemiz tarafından 'Mahallemde Akşam Sineması' etkinliği mahalle mahalle düzenlenmeye devam ediyor.

Belediyemiz tarafından her hafta bir mahallede düzenlenen 'Mahallemde Akşam Sineması' etkinliği tüm mahallelere yayılıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve son olarak Mehmet Akif Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlik mahalle sakinlerinden yoğun ilgi gördü.

Mahallede bulunan Şerif Cengiz İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, çocuklarla ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, birlikte film seyretti.

Mahalle sakinleri ise çeşitli hediyelerin dağıtıldığı ve meyve suyu ile patlamış mısır ikramında bulunulan etkinlikten dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.