SİBER GÜVENLİK YATIRIMLARINA DEVAM EDİYORUZ

31.5.2022

Teknolojiden fazlasıyla yararlanmak isteyen ve bunu yaparken de olası bir olumsuzlukla karşı karşıya kalmak istemeyen Belediyemiz, güvenlik yatırımlarını arttırıyor.

Halkına en iyi hizmeti, en kaliteli ve hızlı bir şekilde vermeyi amaçlayan Belediyemiz, teknolojik yatırımları arttırıyor.

Şu ana kadar onlarca yeni uygulamayı e-belediye yoluyla hizmete koyarak önemli çalışmalara imza atan Belediyemiz, son olarak siber güvenlik noktasında önemli çalışmalara imza attı.

Konu ile ilgili bilgi veren Bilgi İşlem Müdürümüz Aşkın Karaaslan, Adıyaman Belediyesi'nin siber güvenlik sisteminin network alt yapısı olan akıllı yönetilebilir switchler ile yenilendiğini dile getirdi.

Tüm network topolojisini tek bir noktadan yönetilebilir hale getirerek, güvenlik önlemleri konusundaki çalışmaların artırılacağını da sözlerine ekleyen Karaaslan, konuşmasını şöyle tamamladı: "Adıyaman Belediyesine ait switchler siber güvenlik kapsamında akıllı yönetilebilir hale getiriliyor. Bu konuda yurtdışından mühendisler de çalışmalarımıza katkı sağlıyor."