"ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİNİ RAHATLATACAĞIZ"

28.6.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Millet Caddesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni birbirine bağlayacak olan Şevenk Yolunda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Belediyemiz tarafından, Millet Caddesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni birbirine bağlamak için Şevenk Yolunda sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Adıyaman'daki alternatif yolları arttırarak şehrin gelişimine katkı sunmayı amaçladıklarını söyledi.

İncelemeler sırasında teknik ekipten bilgiler de alan Başkanımız, "Göreve geldiğimiz günden beri şehir içi trafiğini rahatlatmak amacıyla yeni yol açma ve yol genişletme çalışmalarımız büyük hızla devam ediyor. Millet Caddesiyle 400 Yataklı Hastaneyi bağlayacak olan Şevenk Yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp planladığımız diğer projelerimizle birlikte şehrimizi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz" diye konuştu.

Başkanımız daha sonra yol yapımında görev alan işçilerle sohbet edip, kolaylıklar diledi.