SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI VARANK'TAN, BELEDİYEMİZE ZİYARET

23.9.2022

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Belediyemizi ziyaret ederek, Belediye Başkanımızdan şehir ile ilgili bilgiler aldı.

Çeşitli ziyaret, inceleme ve açılışlara katılmak üzere Adıyaman'a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Belediyemizi ziyaret ederek, sürdürülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, belediye meclis üyelerimiz, belediye başkan yarımcılarımız ve birim müdürlerimiz tarafından kapıda karşılanan Bakan Varank'a; Vali Mahmut Çuhadar, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri İ. Halil Fırat, M. Fatih Toprak ve Yakup Taş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, ilçe ve belde belediye başkanları ile bakanlığa bağlı yetkililer eşlik etti.

Belediye ziyaretinde Teknofest'e katılan Adıyamanlı öğrenciler tarafından verilen hediyeleri takdim eden Bakan Varank, Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette ise Adıyaman Belediyesi Şeref Defterini imzaladı. Bakan Varank'a Adıyaman hakkında kısa bir bilgi veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank ise Adıyaman’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, yapılan çalışmalardan dolayı Başkanımızı tebrik etti.

Ziyaret sonunda Başkanımız, Bakan Varank'a Adıyaman'ı simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.