SAĞLIK BAKANI KOCA'DAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

22.4.2022

Çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Belediyemizi de ziyaret ederek Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'tan belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, belediye meclis üyelerimiz, belediye başkan yarımcılarımız ve birim müdürlerimiz tarafından kapıda karşılanan Bakan Koca'ya, Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Vali Mahmut Çuhadar, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış eşlik etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Şeref Defterini imzalayan Bakan Koca, kendisi gibi hekim kökenli olan Başkanımızı yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç da, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile beraberindeki heyeti Adıyaman'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Başkanımız, Bakan Koca'ya Adıyaman yöresine ait el dokuması kilimi hediye etti.