PERSONELİMİZ İFTARDA BULUŞTU

28.4.2022

Belediyemiz bünyesinde çalışan personelimiz, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ın da katıldığı iftar yemeğinde buluştu.

Belediyemiz tarafından Ramazan aylarında geleneksel hale getirilen personel iftar programı bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç ile belediye başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve çok sayıda çalışanımızın katıldığı iftar programında bir konuşma yapan Başkanımız, özveriyle çalışan tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Masaları tek tek gezerek mesai arkadaşlarıyla sohbet de eden Başkanımız, "Beraber çalıştığımız mesai arkadaşlarımız ile beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gayretle çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Biz Adıyaman için gece gündüz demeden çalışan kocaman bir aileyiz" diye konuştu.