MİLLİ SPORCUDAN, BAŞKANIMIZA ZİYARET

2.6.2022

Üniversiteler Arası Kros Şampiyonasında dünya dokuzuncusu olan Adıyamanlı Milli Sporcumuz Kader Güvenç, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret etti.

'Üniversiteler Arası Dünya Kros Şampiyonası'na katılan Adıyamanlı sporcu Kader Güvenç, dünya dokuzuncusu olarak göğsümüzü kabarttı.

Elde edilen önemli başarı ile dikkatleri üzerine çeken Milli Sporcu Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ı ziyaret ederek başarısını ve mutluluğunu paylaştı.

Ziyarette bir konuşma yapan Başkanımız, elde edilen başarıdan dolayı genç sporcuyu kutlayarak, "Üniversiteler Arası Kros dünya dokuzuncusu Adıyamanlı milli sporcumuz Kader Güvenç kızımızı misafir ettik. Sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, başarılı sporcuya antrenmanlarda kullanılmak üzere sporcu saati hediye etti.