MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖZER'DEN, BELEDİYEMİZE ZİYARET

7.6.2022

Çeşitli programlara katılmak üzere Adıyaman'a gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'la bir araya geldi.

Çeşitli programlara katılmak üzere Adıyaman'a gelen, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, belediye meclis üyelerimiz, belediye başkan yarımcılarımız ve birim müdürlerimiz tarafından kapıda karşılanan Bakan Özer'e, Vali Mahmut Çuhadar, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ile AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları eşlik etti.

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Adıyaman Belediyesi Şeref Defterini imzalayan Bakan Özer'e Adıyaman hakkında kısa bir bilgi veren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek, "Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'i belediyemizde ağırladık. İlimizde devam eden ve tamamlanan projelerimiz hakkında bilgi verdik. Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ise Adıyaman'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, yapılan çalışmalardan dolayı Başkanımızı tebrik etti.

Ziyaret sonunda Başkanımız, Bakan Özer'e Adıyaman'ı simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.