MİLLETVEKİLİ AYDIN VE BAŞKANIMIZ, İTFAİYECİLERLE İFTARDA BULUŞTU

18.4.2022

Milli Savunma Komisyon Başkanı Ahmet Aydın, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç ve beraberindeki AK Parti heyeti, Belediyemizde görevli itfaiyecilerle iftar programında bir araya geldi.

Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Milli Savunma Komisyon Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, 7/24 özveriyle çalışarak halkın can ve mal güvenliğini sağlayan İtfaiye Müdürlüğü personelimizi ziyaret ederek iftarlarına katıldı.

İtfaiye Müdürlüğü binasında gerçekleşen sahur programında konuşan Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, "Her türlü doğal afette olay yerine giden ilk ekiplerden bir tanesi olan itfaiyecilerimize gösterdiği özveriden ve fedakarlıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu mübarek Ramazan gününde de iftarımızı onlarla yapmak istedik. Kendilerine bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç ise personeline yapılan moral ziyaretinden ötürü Milli Savunma Komisyon Başkanı Aydın'a, AK Parti İl Başkanı Dağtekin'e ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Alkayış'a teşekkür etti.