'MAHALLEMDE ŞENLİK VAR' YOĞUN İLGİYLE DEVAM EDİYOR

6.9.2022

Belediyemiz tarafından düzenlenen 'Mahallemde Şenlik Var' etkinlikleri bu hafta da yoğun bir ilgiyle devam etti.

Belediyemiz tarafından her hafta bir mahallede düzenlenen 'Mahallemde Şenlik Var' etkinlikleri bu hafta da İmamağa, Bahçecik, Kap Cami, Varlık Mahallesi sakinleri için düzenlendi.

İmamağa Mahallesi'nde bulunan Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu bahçesinde gerçekleşen konserde sevenleriyle bir araya gelen Mehmet Balcı, Yılmaz Kaya, Mustafa Çiftçi ve Harfane Ekibi Konseri yoğun ilgi gördü.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve konser öncesi çocuklar için palyaço, yüz boyama ve çocuk oyunlarıyla renklendirilen konsere katılan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç da coşkuya ortak oldu.