'MAHALLEMDE AKŞAM SİNEMASI'NIN İLK DURAĞI BAHÇECİK MAHALLESİ

4.8.2022

Belediyemiz tarafından 'Mahallemde Akşam Sineması' etkinliği Bahçecik Mahallesinde başlıyor.

Her hafta iki mahallede düzenlenmeye başlayan 'Mahallemde Şenlik Var' projesi ile mahalle sakinleri ile yerel sanatçıları buluşturan Belediyemiz, yine mahalle mahalle gerçekleştirmeyi planladığı 'Mahallemde Akşam Sineması' etkinliklerinin de startını veriyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve ilk olarak Bahçecik Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerle ilgili bilgi veren yetkililerimiz, nostalji havasında film izleme zevkinin yaşatılacağı etkinlikte vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunulacağını ifade etti.

Bahçecik Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutları bahçesindeki Kadın ve Gençlik Merkezimiz önünde düzenlenecek olan etkinliğe tüm mahalle sakinlerini davet eden yetkililerimiz, programın 5 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da gerçekleştirileceğini belirtti.