KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI TAMAM

5.7.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Kurban Bayramı öncesi yapılacak çalışmalar hakkında bilgi almak ve gerekli talimatlarda bulunmak amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü sorumlularımızla bir araya geldi.

Her fırsatta temiz bir Adıyaman için hassasiyetle çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Kurban Bayramı öncesi yapılacak çalışmalar hakkında bilgi almak ve gerekli talimatlarda bulunmak için Temizlik İşleri Müdürlüğü sorumlularımızla bir araya geldi.

Temizlik İşleri Müdürümüz Mahmut Yıldırım'ın da hazır bulunduğu ziyarette müdürlüğün çalışma programı hakkında bilgiler alan Başkanımız, gayretlerinden ötürü mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede de bulunan Başkanımız, temiz bir Adıyaman için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, "Belediyemizin çeşitli birimlerinde çalışan mesai arkadaşlarımızla rutin olarak bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bu ziyaretleri Kurban Bayramı öncesi sıklaştırdık. Bu vesileyle bugün bir araya geldiğimiz Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde sorumlu arkadaşlarımızı ziyaret ederek, Kurban Bayramı öncesi yapılacak çalışmalar hakkında görüşme gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.