KORU PARK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

24.1.2023

Belediyemiz, şehrin kuzey batı kısmında bulunan 30 bin metrekarelik bir alan üzerine yapılacak olan Koru Park'ın yapımına başladı.

Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç'ın göreve başlamasından sonra sosyal ve çevresel projelere büyük ağırlık veren Belediyemiz, şehrin kuzey batı kısmında yeni ve büyük bir parkın daha çalışmalarına başladı.

Karapınar ve Yeni Sanayi Mahallesi sınırında bulunan Akkonutlar Kavşağı civarında yer alan 30 bin metrekarelik alanda başlatılan 'Koru Park' çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, sorumlulardan proje hakkında bilgiler aldı.

İçerisinde kamelyalar, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun grupları ile fitness ve spor alanlarının bulunacağı Koru Parkın 3'te 2'lik kısmına sadece ağaç dikileceğini söyleyen yetkililerimiz, parkın yılsonuna kadar tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.