KÖPRÜLÜ KAVŞAK PROJESİNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

1.9.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç yakından takip ettiği Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kavşağındaki Köprülü Kavşak Projesinde, Belediyemiz tarafından yapılacak olan altyapı çalışmalarına başlanıldı.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında yapımına başlanan ve hızla devam edilen farklı seviyeli köprülü kavşak çalışmalarını yerinde inceleyip, sorumlulardan bilgi aldı.

BELEDİYEMİZDEN MİLYONLUK ALTYAPI YATIRIMI

Çalışmaların hızla sürdüğünü söyleyen Başkanımız incelemeler sonunda yaptığı değerlendirmede, "Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında yapımı devam eden köprülü kavşak çalışmalarını yerinde inceledik. Gelinen nokta hakkında sorumlulardan bilgi aldık. Adıyaman Belediyesi olarak bizim de kanalizasyon, içme suyu hattı ve bağlantı yollarını yapacağımız projede çalışmalara başladık. Bugün ki güncel maliyeti 10,5 milyon TL'yi bulacak yatırımımız ile ekiplerimiz 2 bin 200 metre kanalizasyon hattı, 8 bin 155 metre içme suyu hattı döşeyip, bağlantı yollarını tamamlayacak. Amacımız bu önemli projeyi en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmak" diye konuştu.

Başkanımız ayrıca, gayretle çalışan personele ve bu önemli eserin Adıyaman'a kazandırılmasında emeği geçenlere de teşekkür etti.