KONSERVATUARDA YENİ DÖNEM EĞİTİMLERİ BAŞLADI

28.7.2022

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerini yürüten Belediye Konservatuarında yeni dönem eğitimleri başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde, Adıyaman kültürünü genç nesillere ulaştırmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Belediye Konservatuarında yeni dönem eğitimleri başladı.

Eğitimler hakkında bilgi veren Konservatuar yetkililerimiz, bu yıl yine yüzlerce öğrencinin kurslardan yararlanmak için kayıt yaptırdığını dile getirerek, "Konservatuarımızda, kendi branşlarında uzman öğretmenlerimiz, müzik bilgilerini gelecek nesillere aktarmak için 2022 yaz dönemi eğitimlerine başladı" şeklinde konuştu.

Konservatuarda kursların yılın 12 ayı aralıksız devam edildiğini de sözlerine ekleyen yetkililerimiz, her yaştan sanatseveri konservatuara davet etti.