GENÇLİK MAKAMI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

6.6.2022

Her fırsatta gençlerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaşan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, bu kez de TOBB Proje Ortaokulu öğrencileriyle buluşarak sorularını yanıtladı.

Belediyemiz tarafından hayata geçirilen ve büyük ilgi gören 'Gençlik Makamı Buluşmaları'nda öğrencilerle buluşup, deneyimlerini paylaşan Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, projeyi hız kesmeden sürdürüyor.

Daha önce onlarca okulu ziyaret edip deneyimlerini paylaştığı proje kapsamında TOBB Proje Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Başkanımız, öğrencilere mesleki deneyimlerinden bahsederek başarıya giden yolda çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programda öğrencilerin sorularını da tek tek yanıtlayan Başkanımız, doktorluk ve belediye başkanlığı deneyimlerini paylaştı. Programla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Başkanımız, "Gençlik Makamı Buluşmaları kapsamında TOBB Proje Ortaokulu Öğrencileriyle bir araya geldik. Gözleri ışıl ışık parlayan gençlerimizin fikirleri ve hedefleri bizlere umut oluyor" diye konuştu.

Öğrenciler program sonunda, Belediyemiz ile ilgili duygu ve düşüncelerini yazdıkları mektupları Belediye Başkanımıza verdi.