EVDE TIRAŞ HİZMETİ MAHALLE MAHALLE UYGULANIYOR

18.9.2022

Belediyemizin yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik hayata geçirdiği en önemli hizmetlerinden bir tanesi olan evde bakım hizmeti mahalle mahalle devam ediyor.

Belediyemiz tarafından yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik uygulanan evde tıraş hizmeti talebe göre mahalle mahalle devam ediyor.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililerimiz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç duyan kimsesiz yaşlılar ile engelli vatandaşlar için saç ve sakal kesimi hizmetlerinin mahalle mahalle devam ettiğini dile getirdi.

Son olarak Malazgirt, Turgut Reis ve Yenipınar mahallelerinde gerçekleştirilen hizmetten yararlanan vatandaşlar ise böyle bir uygulamadan dolayı yetkililerimize teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi.