"DAHA GÜZEL BİR ADIYAMAN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM"

6.6.2022

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle bir araya geldiği istişare ve değerlendirme toplantısında yoğun bir yaz sezonun kendilerini beklediğini dile getirdi.

Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, Belediyemizde görevli başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Yaz sezonunda hayata geçirilecek projelerin konuşulduğu toplantıda başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizi tek tek dinleyen Başkanımız, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Adıyaman için çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Toplantı sonunda kısa bir değerlendirmede de bulunan Başkanımız, "Adıyaman'ımız için daha yararlı hizmetler ortaya koyabilmek adına başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptık. Halkımıza daha iyi hizmetler sunabilmek için eksiklerimizi tespit edip şehrimizin geleceğini planlamaya devam ediyoruz" diye konuştu.